Kritisk tænkning

Marion Dampier-Jeans

Juli 2021 – London.


Det er vigtigt at være åbensindet, når man arbejder med åndelig kommunikation og at stille spørgsmål til de fænomener vi ser, hører og føler også selvom der er usikkerhed omkring nye ideer og nye koncepter.


Søger du ind til det åndelige, bliver du nødt til at arbejde med det, være kritisk og undersøge alle døre og veje og være åben over for alle fænomener.  

Videnskabsfolk der forsker inde for det åndelige og som har accepteret beviser for efterlivet, bliver der flere og flere af.

De gamle danske medier blev af videnskabsfolk undersøgt og de gennemgik, under disse undersøgelser, store grænseoverskridende indgreb på kroppen.


Når videnskabsfolk og andre undersøgere arbejder, skal de kunne genkende og forstå hvad de undersøger. Dette skal gøres på en positiv måde, så det fører til forståelse af fænomenerne, om de er uforklarlige eller ej. Alt og alle muligheder skal undersøges og alle døre skal åbnes og vurderes.

Men alle bør opleve det fysiske medieskab, inde de udtaler sig omkring emnet. Det er for nemt bare at sige ”det findes ikke eller det kan ikke lade sig gøre” Det er vigtigt at opleve det selv, før man kan udtale sig og feje alle beviser af bordet. Jeg har over 50 års erfaring med at finde beviserne.


Det skeptiske sind, forsøger at modsige og afvise alle nye oplysninger og derfor bliver det negativt.

Det vil sige, de positive beviser for efterlivet, bliver ikke til noget pga. de skeptiske personlige overbevisninger. Dermed er det ikke sagt – at man gerne må være kritisk, det er jeg selv og har altid været det. Jeg undersøger hele tiden, det jeg oplever. Lader ingen døre være lukket og går ad alle veje, for at finde en forklaring på det jeg ser, føler og mærker.

Stil krav og spørgsmål til dig selv og til den åndelige verden og vent på svar, den åndelige verden er intelligent.

Kommunikationen med den åndelige verden, kan ikke lykkes med de negative og skeptiske barrikader, der bliver bygget op og slet ikke under de undersøgelser, der bliver etableret af skeptikere.


Undersøg i lyset og ikke i mørket – det er som en hest der har skyklapper på og ikke må se, hverken til højre eller venstre. Det giver ikke en nuanceret forståelse på fænomenerne.


Det er sundt at spørge ind til de mange ting der ligger bag alt – også det som mange kalder ”alternativt”.

Hvem er kvalificeret til at udføre eksperimenter og teste healere samt medier, når man ikke selv har oplevet det på en seriøs, kontrolleret og fornuftig måde?

 

Siden "Marions tanker", er et

samarbejde med Anette Juhl

Spørgsmål sendes til : Info@mariondampierjeans.com


Dette foto, blev taget i 1919 og først 

publiceret i 1975 af Sir Victor Godaard.

Gruppebilledet er af delingen som 

gjorde tjeneste i 1. verdenskrig.


På billede femgår det at der er en 

ekstra person, som ikke var fysisk

tilstede  denne dag.

Det skulle være ansigtet af 

Freddy Jackson, en flymekaniker, der

omkom tragisk under et flys propeller, 

2 dage før dette foto er taget. Freddy

skulle være begravet på samme dag

som billede er taget.

Alle medlemmer af delingen ,

har genkendt Jackson's ansigt ....